Kylling i fløtesaus:
2 kyllingfileter
200 gram skivet sopp +/-
125 gram baconbiter
1 bukett brokkoli (ca. 250 gram)
1 gul paprika
0,5 grønn squash
1 gul løk i skiver
3 dl kremfløte
250 gram hvitost
nykvernet sort pepper
2 fedd hvitløk
smør
Skjær filetene i store terniger og brun de i en varm stekepanne med smør.
Del brokkolien i små buketter og skjær squashen og paprikaen i 2 cm-tykke skiver og del sqashen i to. Legg grønnsakene og kyllingen i en ildfast form.
Stek baconbitene, og tilfør så hakket løk, soppen og smør. Legg det hele over i den ildfaste formen når det er ferdigstekt.
Bland fløte, ost, pepper og hvitløk i en bolle og hell blandingen jevnt over ingrediensene i den ildfaste formen. Dekk formen med aluminiumsfolie og sett i ovnen på 175 grader i 40 min.
La retten hvile i 5-7 min når den kommer ut av ovnen. Server med en god salat, og noe godt i glasset.
Vel bekomme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar