onsdag 25. august 2010

Luksusomelett

En enkel og god frokost på få mintter, som metter helt til lunch.

Luksusomelett:
2 egg
3 skiver pastrami
1/2 tomat
1/2 avokado
krydderost (Tine smøreost)

Visp eggene sammen og tilsett litt vann. Stek på middels varme med masse godt meierismør. Skjær opp pastrami, tomat, avokado og krydderost og spre det utover omeletten. Skyv på omeletten så egget som ligger på toppen kommer i kontakt med stekepannen. Flipp halve omelettern over den andre og gli den over på tallerken.



Varier fyllet etter dine egene ønsker. Jeg synes også det er veldig godt med:
paprika
oregano
gressløk
gul løk
salami
raspet hvtost
spekeskinke
bacon
sjampinjong
persille

Du kan også bruke rester av middagen, som ferdigstekt og oppskjært kylling, biff, kjøttkaker, koteletter, og til og med fisk om du vil.



Vel bekomme!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar