søndag 8. august 2010

Rekesalat

En liten oppskrift som jeg slo sammen selv, med litt inspirasjon fra nettet. Passer som en god lunch, eller kjapp middag for to.

Rekesalat:
0,3 agurk
0,5 tomat
0,5 sjalottløk
4 bunter brokkoli
2 båter lime
urtekrydder
reker
Ekte majones

Skjær opp agurk og tomat i små staver, finhakk løk og del opp brokkolien i bittesmå bunter. Tilsett noen never reker, etter ønske og fyll på med majones til du får den konsistensen du vil ha. Tilsett krydder eller urter om du vil. Men den er veldig god i seg selv også.

Jeg la med en babybelost, elsker den osten, men den er desverre litt dyr. Og cottagecheese for å få opp fett og proteinprosenten. Evt kan cottagecheese med fordel blandes inn i salaten. Vi spiste den for seg selv, men kan tenke meg at den passer godt også på lavkarbobrød eller knekkebrød:)





Vel bekomme:)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar