søndag 20. mars 2011

Skogsbærpai

Denne oppskriften kommer fra Annika Rognebys "Bakeglede uten sukker". Jeg fikk ikke tak på bringebær da jeg skulle bake, så det ble skogsbærpai isteden. Veldig enkelt, og veldig godt:) Nammm!



Bringebærpai:
Skall:
1/2 dl sukrin
1 dl Fibrex
3 1/2 dl mandelmel
125 gram smør
1 egg
Fyll:
3 dl bringebær
1/2 dl sukrin
1 egg
200 gram philadelphia
1 knivspiss vanilje
revet skall av 1/2 sitron


Bruk romtempererte ingredienser.
Bland mandelmel, skrin smør og egg til en deig og la den hvile 1 time i kjøleskapet.
Dekk en paiform (evt ildfast form) med deigen og prikk bnnen med en gaffel.
Forstek på 200 grader i 10 min.

Bland alt til fyllet og hell over i paiskallet. Stek i 35 min.

Server med pisket krem, vaniljesaus eller lavkarbois.


Vel bekomme!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar