lørdag 9. april 2011

Kokoshjerter med sjokoladetrekk

I siste liten før grillfesten fant vi ut at vi skulle invitere et vennepar. Ingen sak å diske opp med treretter når en har så mye deilig mat i kjøleskapet. Kokkoshjertene hadde jeg laget noen dager før, så de var bare å ta opp fra fryseren og dyppe i sjokolade. Veldig enkelt, og til og med litt underholdende for gjestene. Oppskriften er fra "Bakeglede uten sukker"
 






Kokoshjerter med sjokoladetrekk:
1 dl sukrin
50 g cocosa
1 dl fløte
1 dl kokosmelk
200 gram revet kokos
100 gram 70% sjokolade


Smelt sukrin og cocosa i en gryte. Tilsett kokosmelk og fløte og la det koke litt på svak varme. Hell over i hjerteformer og sett de i fryseren.
Når hjertene er kalde er de klare for å dyppes i smeltet sjokolade. La de tine før de serveres.

Vel bekomme!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar